DAMPAK
Çift Kapılı Dry Aged (Et Yaşlandırma) Dolabı
İlk kez ABD’de uygulanmaya başlanan Dry Aged yöntemi, kaliteli sığır etlerinin, yüzde 80-86 nem ve 0..
Set Üstü Sıcak Teşhir Dolabı
- İç, dış gövde paslanmaz çelik Aisi 430 (Aisi 304 opsiyon).- Dijital kontrollü kumanda paneli- İste..
Set Üstü Sıcak Teşhir Dolabı
- İç, dış gövde paslanmaz çelik Aisi 430 (Aisi 304 opsiyon).- Dijital kontrollü kumanda paneli- İste..
Set Üstü Soğuk Teşhir Dolabı
- İç, dış gövde paslanmaz çelik Aisi 430 (Aisi 304 opsiyon).- Dijital kontrollü kumanda paneli- Otom..
Set Üstü Soğuk Teşhir Dolabı
- İç, dış gövde paslanmaz çelik Aisi 430 (Aisi 304 opsiyon).- Dijital kontrollü kumanda paneli- Otom..
Sütlük Dolabı 2 Kapılı
Paket et, şarküteri ve meşrubat için kullanabilirİçten motorluFanlı soğutmaPoliüretan gövdeElektrost..
Sütlük Dolabı 3 Kapılı
Paket et, şarküteri ve meşrubat için kullanabilirİçten motorluFanlı soğutmaPoliüretan gövdeElektrost..
Sütlük Dolabı 4 Kapılı
Paket et, şarküteri ve meşrubat için kullanabilirİçten motorluFanlı soğutmaPoliüretan gövdeElektrost..
Tek Kapılı Dry Aged (Et Yaşlandırma) Dolabı
İlk kez ABD’de uygulanmaya başlanan Dry Aged yöntemi, kaliteli sığır etlerinin, yüzde 80-86 nem ve 0..